Direct naar de inhoud

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Hessels+Grob is uw partner voor het uitvoeren van het laboratoriumonderzoek welke hoort bij een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Met een eenvoudige vingerprik kunnen uw PMO klanten de bloedafname en het verzamelen van de urine eenvoudig zelf thuis doen en per post naar ons laboratorium opsturen. Wij verzorgen de afnamesets, de verzending, de analyses in ons eigen laboratorium en de digitale rapportage via een beveiligde internetverbinding. U levert ons slechts digitaal de gecodeerde klantgegevens met het uit te voeren testpakket.

Tevreden PMO-aanbieders maken gebruik van onze diensten. Met slechts 2 druppels bloed uit een vingerprik kan het volledige bloedonderzoek worden uitgevoerd wat nodig is voor het PMO. Een voorbeeld van een analyse pakket is: totaal cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, triglyceride, HbA1c en hsCRP. Ook kunnen bijvoorbeeld vitamine D of kreatinine (en eGFR berekening) worden toegevoegd. Uit de urine, verkregen met PeeSpot, kan de (micro)albumine/kreatinine ratio (ACR) worden gemeten. Dit is slechts een selectie uit ons uitgebreide analysepakket.

Door onze innovatieve werkwijze zijn we zeer kosteneffectief en kunnen we eenvoudig de concurrentie aan met de conventionele laboratoria, terwijl de kwaliteit daar niet voor onder doet.

Voor meer informatie stuur gerust een mail naar info@hesselsgrob.com of bekijk het overzicht van alle diagnostische testen.