Direct naar de inhoud

Nieuwsoverzicht

Hessels+Grob en Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

14 augustus 2019

Hessels+Grob is uw partner voor het uitvoeren van het laboratoriumonderzoek welke hoort bij een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Met een eenvoudige vingerprik kunnen uw PMO klanten de bloedafname en het verzamelen van de urine eenvoudig zelf thuis doen en per post naar ons laboratoium opsturen.

Wij verzorgen de afnamesets, de verzending, de analyses in ons eigen laboratorium en de digitale rapportage via een beveiligde internet verbinding. U levert ons slechts digitaal de gecodeerde klantgegevens met uit te voeren testpakket.

Tevreden PMO aanbieders maken sinds vijf jaar gebruik van onze diensten. Met slechts twee druppels bloed uit een vingerprik kan het volledige bloedonderzoek worden uitgevoerd wat nodig is voor het PMO. Een voorbeeld van een analyse pakket is: totaal cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, triglyceride, HbA1 en hsCRP. Ook kunnen bijvoorbeeld vitamine D of kreatinine (en eGFR berekening) worden gemeten. Uit de urine verkregen met PeeSpot kan de microalbumine/kreatinine ratio (ACR) worden gemeten. Dit is slechts een selectie uit ons uitgebreide analyse pakket.

Door onze innovatieve werkwijze zijn we zeer kosteneffectief en kunnen we eenvoudig de concurentie aan met de conventionele laboratoria, terwijl de kwaliteit daar niet voor onder doet.

Voor meer informatie stuur gerust mail naar info@hesselsgrob.com